Brugata 11, 0186 Oslo. Inngangen er mellom ”Vaterland Bar & Scene” og ”Abelone Kjøkken & Bar” i Brugata. Vi holder til i 2. etasje. Klinikken har sentral beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon - gangavstand til Oslo Bussterminal, Oslo Sentralstasjon, T-banestasjon og trikkeholdeplasser.
  • Bil: Kommer du med bil, er det mest praktisk å benytte Spektrum P-hus i Christian Krohgs gate som ligger vegg i vegg med oss. Det er også en offentlig parkeringsplass ved Lilletorget.
  • Trikk: Det er en holdeplass på jernbanetorget eller Christian Krohgs gate.
  • T-bane: Alle t-banelinjer stopper på Jernbanetorget eller Grønland stasjon. Det er mest praktisk å gå av på Jernbanetorget, og benytte oppgangen mot Spektrum/bussterminalen, som kommer opp mellom Plaza hotell og Oslo Spektrum. Du går gjennom den lille alléen foran Oslo Plaza, forbi en parkeringsplass og over veien til klinikken.
  • Tog: Toget stopper på Oslo Sentralstasjon. Det tar 5 minutter å gå. Følg østre utgang og broen mot bussterminalen. Gå ned trappen og rundt Oslo Spektrum. Vi ligger på motsatt side av Oslo Spektrum- i andre etasje over Abelone Kjøkken & Bar.
  • Buss: Jernbanetorget, Oslo Bussterminal eller holdeplassene Hammersborggata eller Brugata.
  • Flybuss: Flybussen stopper 5 minutters gange fra klinikken. Oslo Bussterminal er nærmeste holdeplass. Følg samme henvising som ved ankomst med tog for å finne oss.

Åpningstider

Telefonen vår er bemannet mandag til fredag kl. 09:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00. Hvis du ikke når oss på telefon ringer vi deg opp så snart vi kan. Send oss gjerne en e-post eller benytt kontaksjema hvis du ønsker.
NB! Vi gjør oppmerksom på at endring eller kansellering av avtalt time kun kan gjøres per telefon, ikke e-post. Endring/avbestilling av timen må gjøres på virkedager, mandag til fredag senest 24 timer i forveien.
Mandag08:30 - 16:00
Tirsdag08:30 - 16:00
Onsdag08:30 - 16:00
Torsdag08:30 - 16:00
Fredag08:30 - 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt
HelligdagerStengt

Send oss en henvendelse

Behov for tannlegetime? Benytt gjerne skjemaet nedenfor og beskriv hvilken type behandling du ønsker/hvilke problemer du har. Dersom det er enkelte tider som ikke passer for deg å komme til oss noter gjerne dette også. Vi tar kontakt med deg innen kort tid for å finne en passende time.

Vi i Brugata 11 Tannhelse er veldig opptatt av å kontinuerlig forbedre vårt tilbud til våre pasienter. Vi setter derfor stor pris på en tilbakemelding av din opplevelse etter en undersøkelse/behandling her hos oss. Benytt gjerne skjema nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg!

* obligatoriske felter