Brugata 11 Tannhelse

Brugata 11 Tannhelse

...tilbyr et bredt spekter av tannhelsetjenester i lyse og moderne lokaler. Vi holder til sentralt i hjertet av Oslo med lett fremkommelighet og gode parkeringsmuligheter.
Våre dyktige tannleger ønsker pasienter velkommen til et behagelig besøk i trygge omgivelser. Vi tar i mot nye pasienter og yter akutthjelp.
Vi er 3 tannleger med flere års erfaring, utdannet ved Universitetet i Oslo.

Et godt faglig og sosialt miljø er viktig for oss og våre pasienter sier de føler seg trygge og godt ivaretatt. Vi går jevnlig på kurs og seminarer i inn- og utland for å holde oss oppdatert. Dette gjør at vi kan opprettholde et behandlingstilbud av høyeste kvalitet.
Hos oss kan du få hjelp til alle typer tannbehandlinger. For behandlinger som krever spesialistkompetanse har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere som vi henviser til.
Klinikken har igjennom mange år vært kjent for å ta ekstra godt vare på engstelige pasienter. Vi setter våre pasienter i sentrum, og har respekt og forståelse for at tannbehandling er en sårbar situasjon.

Om oss

Historikk

Brugata 11 tannhelse ble etablert i 1979 av Jorun Torper, som var innehaver og ansvarlig leder fram til klinikken ble overdratt til Linda Koldsland i 2011.

Vi mener at vår viktigste rolle som tannleger er å kunne bevare og gjenskape en sunn munn- og tannhelse med et naturlig smil og en god tyggefunksjon, da dette er et viktig element for god livskvalitet. Vi legger stor vekt på å skape en trygg og avslappet stemning på klinikken og tilstreber alltid å ta utgangspunkt i dine ønsker og behov. Basert på en grundig, klinisk undersøkelse og nødvendige røntgenbilder, lager vi en behandlingsplan tilrettelagt for at du skal få en sunn tannhelse. Det er viktig at du er klar over din aktuelle tannstatus, og at du vet hva du selv kan gjøre for å bedre din tannhelse. Sammen planlegger vi hvordan dette kan bevares videre.

Spør oss om din rett til trygderefusjon. Vi har inngått avtale om direkteoppgjør med HELFO, slik at pasienter som har dokumentert rett til trygderefusjon får refusjonen trukket fra automatisk.

Linda Melbye

Linda Koldsland

Tannlege MNTF og daglig leder

Linda er oppvokst i Karasjok og Moss, og er utdannet Cand. odont ved Det odontologiske fakultetet i Oslo i 2005. Hun har jobbet fast som allmennpraktiserende tannlege i Brugata siden 2009. Før dette praktiserte hun på RMS tannlegesenter i Hønefoss hos periodontist Bjørn Elling Gulsvik. Hun er aktivt medlem av Den norske tannlegeforening (NTF), Oslo Tannlegeforening (OTF), Forening for behandling av pasienter med tannbehandlingsvegring (NOFOBI) og Dentanet. Et av hennes store interessefelt er behandling av engstelige pasienter og tannkjøttsbehandling. Linda legger vekt på kvalitet, service og omsorg for alle pasientene og behandler mange pasienter med odontofobi.

Ina Mykelbust Ernø

Ina Myklebust Ernø

Tannlege MNTF

Ina ble uteksaminert ved Universitetet i Oslo i januar 2016 og har arbeidet som privatpraktiserende tannlege siden. Hun har også erfaring fra tannlegevakt. Ina er glad i å arbeide med mennesker og er grundig, kvalitetsbevisst og faglig engasjert. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening og Oslo Tannlegeforening og holder seg jevnlig oppdatert med kurs og årlig etterutdanning.

Mia Føyen

Tannhelsesekretær

Mia har jobbet i Brugata 11 siden 2023.